Click out
Click in

Les Habitacions… repòs
Intimes i àmplies pel màxim confort i comoditat. Cada una amb unes vistes privilegiades dels paratges naturals que envolten el Mas Espuella. Gràcies a la seva versatilitat són aptes tant per a parelles com per a famílies amb nens.

 

Les Sales... amplitud
Els antics graners del mas, on l’aire s’esmunyia entre els grans finestrals per assecar el gra, han donat lloc a les sales comunes; grans estances amb arcades i sostres elevats on relaxar-se, llegir, compartir secrets...

 

L’Antiga cuina... insígnia del passat
Hi trobem la llar de foc amb la gran campana i els antics forns que l’acompanyen, així com una gran taula rodona per poder compartir grans moments de conversa, de lectura, de jocs...

 

L’Era... destriar el gra de la palla
Situada a la cara nord del mas, és oxigen pur just davant la casa i l'avantsala del prat. El que va ser un espai fonamental per a les feines a pagès, ara s'ha convertit en una zona on gaudir de l'exterior els dies en què el clima acompanya.

 

El Prat... immensitat
Un espai d'activitats per a tothom, des de jocs per als més petits fins a desconnexió per als que busquen amarar-se de l'entorn rural. Al raconet de les olors podreu descobrir la flaira de les plantes aromàtiques.

 

Loader
El mas 3 El mas 10 El mas 1 El mas 2 El mas 6 El mas 9